Så bli'r det ikke lettere!
gå til ardo.com

 

Ardo A/S producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager, frugt, bær og grønsagsbaserede retter, dels under Frigodan mærket og dels under private label.

 

Ardo A/S beskæftiger ca. 100 medarbejdere på selskabets to enheder i Danmark - fabrikken i Orehoved samt administration, salg og lager i Nyborg. Årsomsætningen i 2014 er 594 mio. kr. (18 mdr.). Heraf går ca. 80% af salget hjemmemarkedet og de resterende 20% til eksport.

 

Ardo A/S er stiftet i 2000, og har en aktiekapital på 220 mio. kr. Selskabet ejes 100% af Ardo N.V., som indgår i Ardo gruppen, der er stiftet og ejet af den belgiske familie Haspeslagh. I 2014 fusionerede Ardo N.V. med Dujardin Foods, der ligesom Ardo producerer og forarbejder frosne grøntsager. Dujardin Foods er stiftet og drevet af en gren af Haspeslagh-familien, og de to nærbeslægtede og komplementære virksomheder, som nu tilsammen beskæftiger ca. 3800 medarbejdere, drives videre under navnet Ardo.

 

Ardo gruppen har 20 fabrikker i flere europæiske lande, bl.a. Danmark, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien, Belgien og Østrig. Hertil kommer yderligere 25 salgsselskaber. Dette gør Ardo til en af verdens absolut førende leverandør af frosne grøntsager, frugt og bær til detail, foodservice og industi.

 

Klik her for private
Klik her for catering
WEB2IT