Så bli'r det ikke lettere!
gå til ardo.com

 

Ardo A/S producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager og grøntsagsbaserede retter, dels under Frigodan mærket og dels under private label.

 

Ardo A/S beskæftiger i gennemsnit ca. 135 medarbejdere på selskabets to fabrikker i Nyborg og i Orehoved. Administration og salg sker fra virksomheden i Nyborg.

 

Årsomsætningen i 2013 udgjorde ca. 430 mio. kr., hvoraf salg til hjemmemarkedet udgør ca. 80% og de resterende 20% til eksport.

 

Ardo A/S er stiftet i 2000 og er et selskab med 220 mio. kr. i aktiekapital. Selskabet ejes 100% af Ardo N.V., som indgår i Ardo koncernen, der er stiftet og ejet af den belgiske Haspeslagh familie.

 

Ardo koncernen har siden begyndelsen af 1990'erne gennemgået en markant udvikling. I de seneste år er antallet af medarbejdere forøget, så antallet af ansatte nu er på ca. 2450. Koncernens årsomsætning udgør ca. 4,7 mia. kr. (2012)

 

Omkring 17% af det samlede salg af frosne grøntsager i Europa distribueres af Ardo koncernen, og Ardo er således en af Europas absolut førende udbydere af frosne grøntsager.

 

Ardo koncernen har egne fabrikker i flere europæiske lande, bl.a. Danmark, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien, Belgien og Østrig. Hertil kommer yderligere en række salgsselskaber.

 

Klik her for private
Klik her for catering
WEB2IT