Portionen passer til 4 personer

Italiensk inspireret minestronesuppe

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum
2 spsk. vegetabilsk olie
8 skiver økologisk bacon
1 l vand
2 stk. oksebouillonterninger
500 ml økologisk tomatpassata
1,5 dl økologiske suppehorn
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær bacon i fine tern og svits dem gyldne ved høj varmen i en gryde sammen med olie.
  2. Tilsæt derefter Økologisk grøntsagsblanding med basilikum og lad det stege med i ca. 3-4 min.
  3. Tilsæt vand, oksebouillonterninger og tomatpassata og bring gryden i kog.
  4. Skru ned på halv varme og lad suppen simre i 30 min.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. 4 min inden servering tilsættes suppehorn, når disse er kogte serveres suppen.

Portionen passer til 2-3 personer

Cremet pastaret med frisk basilikum og parmesan

Ingredienser:
400 g Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum
250 g økologisk pasta (tør) efter eget ønske
2 spsk. olivenolie
2 ½ dl økologisk fløde
½ økologisk citron
Salt & peber

Pynt:
Frisk basilikum og høvlet parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, dog så der er lidt "bid" i pastaen.
  2. Sigt vandet godt fra pastaen.
  3. Forvarm en pande ved høj varme sammen med olivenolie og svits Frigodan Økologisk grøntsagsblanding med basilikum i 3-5 min.
  4. Sæt komfuret til middel/høj varme.
  5. Tilsæt fløde, lad det reducer til cremet konsistens i ca. 10-12 min.
  6. Smag retten til med saft af lidt citron samt salt og peber.
  7. Vend den kogte pasta i saucen.