Til 10 personer

Asiatisk nudelsalat med bønnemix

Ingredienser:
Flanksteak:
1 flanksteak a ca. 600 g
3 spsk. sojasauce
1 spsk olie
Asiatisk nudelsalat:
500 g Frigodan Bønnemix
200 g glasnudler
2 agurker
5 forårsløg skåret i tynde skiver

Dressing:
2 spsk. riseddike eller hvidvinseddike
2 dl sød chilisauce
50 g Ardo Thai krydderurteblanding

Pynt:
4 spsk. ristede sesamfrø
Ærteskud

Sådan gør du:

  1. Flanksteaken marineres i ca. 1 time i sojasauce og olie og steges på en pande, til en kernetemperatur på 54 ºC er opnået.
  2. Flanksteaken afkøles helt, før den skæres i tynde skiver.
  3. Bønnemixen tøs op i koldt vand ca. 1 time før brug.
  4. Glasnudlerne knuses let, tilberedes efter pakkens anvisning og afkøles i koldt vand.
  5. Forårsløg og agurker skylles.
  6. Agurkerne skrælles, halveres og skæres i tynde skiver og vendes sammen med bønnemix, glasnudler og forårsløg.
  7. Alle ingredienserne til dressingen røres sammen, og dressingen hældes ud over salaten.
  8. Sesamfrøene ristes gyldne på en varm pande og drysses over salaten.
  9. Pyntes til sidst med ærteskud og serveres straks, med skiver af flanksteak.