Hvidløg (finthakket) 250 g

Ardo Hvidløg er finthakkede og klar til brug direkte fra frost. Posen har genluk. Ardo Hvidløg er en uundværligt ingrediens i det asiatiske køkken og i middelhavskøkkenet. Server straks når du anvender hvidløg til pesto, kryddersmør, i marinader, salsa, dressinger, dip og andre kolde retter.

Deklaration

Ingredienser: Hvidløg. Indeholder naturligt forekomne SULFITTER.

Næringsindhold

100 g

Energi (kJ)423 (100 kcal)
Fedt0,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,05 g
Kulhydrater18 g
- heraf sukkerarter18 g
Kostfibre2,4 g
Protein5,1 g
Salt0,04 g

Opbevaring

Min: -30 grader C, max: -18 grader C.

Tilberedning

Benyttes som friske urter. Skal ikke optøes, men anvendes direkte fra frost. Genluk posen og læg den straks tilbage i fryseren.

Anvendelse

Ardo Hvidløg (finthakket) er velegnet som smagsgiver i varme retter eller i dressinger, og server straks. Mangler du inspiration til spændende retter, så tag et kig rundt på siden.

Kollistørrelse250
EAN kode pose:05411361184608
EAN kode karton:05411361003459
Mærke:ARDO
Varenr.:886022

Spinatlasagne med champignon og oksekød

Marinerede bønner med hvidløg og salatost

Cremet suppe af grillede peberfrugter

Kylling i kokos med mango

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Romanescosalat med ristet bacon og cashewnødder

Torsk med tomat-tapanade og brunoisesalat

3-farvet rodfrugtfritter med peberfrugtdip

Skorzonerrod

Hvidløgsspinat med stegt helleflynder

Pastasalat på den grønne side

Grillet peberfrugtdip

Blommedip-dressing til sandwich

Karrysuppe med hvedekerner og rejer

Kløvede gulerødder

Pomodori e Spinaci og lammeculotter

Citronbagte kartofler med mørbradbøf

Kylling i svampesauce og pasta med persillepesto

Italiensk urtebruschetta med friskost og hvidløg

Salsa verde med hvedekerner

Pasta Penne med laks, champignon og fløde

Marinerede artiskokbunde

Tigerrejer marineret i Thai krydderurteblanding

Majskolber

Ristet blomkålsris med karry og nigellafrø

Blomkålsrisotto med svampe, bacon og sprød parmesan

Moussaka med Mediterranean Brunoise

Laks gratineret med økologisk 3-farvet peberfrugtmix

Tomatsalsa

Marinerede semi dried tomater med oregano og hvidløg

Ærtegazpacho

Broccolismør

Bønne-rissalat

Kartofler vendt i broccolicreme

Sommerfrisk risotto

Ærte-rejesalat på haricots verts blinis

Kylling i haricots verts frakke

Ærtepesto