Så bli'r det ikke lettere!
Ingen
Forret og suppe
Salater
Hovedret
Tilbehør
Dessert
Kage og bagværk
Søg på en ingrediens

Sunde opskrifter 

 

Frigodan tilbyder dig et bredt sortiment af frisk frosne grøntsager, frugt og bær hele året rundt. 

 

Se vores mange opskrifter med sunde frosne grøntsager, frugt og bær nedenfor eller brug søgemuligheden som inspiration til spændende madlavning.

  

Ananassmoothies
Bagt æblekage
Bagte pastinakker med hasselnøddepesto og choritzo
Bagte rodfrugter serveret med kyllingebryst
Bali Wok
Bali wok og oksekød i grøn karry
Balinesisk Wokret
Blomkålsris - Inspiration
Blomkålssalat Mexi style
Blommedip-dressing
Blåbær i lage - serveret med yoghurt
Bradepandekage med appelsin/passion og kokos frosting
Braiserede Kløvede Gulerødder med lufttørret skinke
Bresaola med majs-peberrelish
Broccoli salat
Broccoligratin med basilikum
Broccolisalat m. pasta og sprød bacon
Broccolisalat med kylling og figner
Broccolisalat med kylling og glaserede miniløg
Broccolitærte med kartoffelbund
Broccolitærte med porrer
Brombærtærte med marcipan
Brunchpandekager med hvedekerner
Brunchæg med italiensk skinke og granatæblekerner
Bulgursalat med feta, Haricots Verts og Slikærter
Bønnemix - Inspiration
Bønnesalat m rødbeder og dressing
Chili Chicken og Sesamwok
Chilibagt sej med grønt i thaikokos
Chunky dip med super sweet majs
Chunky majsdip
Citronbagte kartofler med mørbradbøf
Creme brulé med passionsfrugtpuré
Cremet suppe af grillede peberfrugter
Dampet torsk med sesam & lime
Eksotisk Frugtsymfoni
Frugt Brunoise på drænet yoghurt med ahornsirup
Frugt Brunoise serveret til nøddetærte
Frugt Trio
Fusilli pastasalat
Fyldt skinkemignon med spinat og svampe
Gammeldaws marinerede hvedekerner
Granatæblesorbet
Gratineret kalkunbryst på rodfrugtblanding
Grenadine sirup
Grillede majskolber
Grillede Majskolber med chilikoriandercreme
Grillet peberfrugtdip
Græske Kartofler med spinat og oksekød
Grønkålssuppe med rodfrugter
Honningmarineret Kylling med ingefær 25 pers
Hot legs med majs-tzatziki
Hvedekerne / Quinoa salat
Hvidløgsspinat med stegt helleflynder
Is med blåbær-appelsin chokolade
Is med kold jordbærsauce og mandelknas
Is med vaniljemarineret frugt
Iste med granatæble
Istrifli med varm hindbærsauce
Italiensk inspirerede skorzonerrødder
Jordskokkecreme med æbler og røget laks
Jordskokkesuppe
Juliennewok med skinkekød og ananas
Kalkun i karrykokos
Kalveskank i klassiske grøntsager
Kalvespidsbryst med stuvet Rodfrugtblanding
Karamelliseret frugtmix
Karbonader med fynsk bønnesalat
Karrysuppe 25 pers
Karrysuppe med hvedekerner og rejer
Kebab med ærte-hummus og tabbouleh
Kroblanding med sennepsdressing
Krydderhakkebøffer med sauteret rodfrugtblanding
Kulørt tomatsuppe 25 pers
Kylling i kokos med mango
Kylling i svampesauce og pasta med persillepesto
Kylling med karrykartofler
Kyllingebryst med pestogrønt
Kålsalat med estragon og ærter
Laks og spinat i safransky 25 pers.
Lun rødbedesalat med feta creme og bulls blod salat
Majskolber med lemon cous cous
Mangodressing
Marinerede bønner
Marinerede Kløvede Gulerødder
Marineret kylling med karrykartofler
Mexicansk kyllingesalat
Ostegratinerede Grønne Asparges
Ovnbagte urtekrebinetter 25 pers
Paella
Passionsfrugt Coulis
Passionsfrugt mousse
Passionsfrugt parfait med nødder og hvid chokolade
Passionsfrugt sorbet
Pasta m. ærter og skinke i citronfløde
Pasta med broccoli og gorgonzola
Pasta med spinat og gorgonzola
Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde
Pasta Penne med laks, champignon og fløde
Pasta Pollo med choritzo
Pastasalat med majs, kylling og feta
Pastasalat på den grønne side
Penne Peperonata
Pizza
Pizza med grillede grøntsager og parmaskinke
Pizza med Pomodori e Spinaci
Pomodori e Spinaci i butterdej
Pomodori e Spinaci med pasta og kylling
Pomodori e Spinaci med torsk og safranskum
Pomodori e Spinaci og lammeculotter
Rabarbermazarin
Rejesalat med Mediterranean Brunoise
Rissalat med ærter, rosiner og mynte
Romanescosalat med ristet bacon og cashewnødder
Rustikke Rodfrugter med urtemarineret svinekam
Rød salat med granatæblekerner
Rødkålssalat med ananas og granatæble-vinaigrette
Røget laks med ærtecreme
Råmarineret Julienneblanding med torsk
Salat med grillet laks og majs
Salsa verde med hvedekerner
Saltimbocco med Ærter
Selleri-purésuppe med Mediterranean Brunoise
Semi dried tomatsalat m. trøffelolie
Skorzonerrødder a la creme
Skovbærmuffins med hvid chokolade
Smoothie ”Sommer passion”
Smoothie gul
Smoothie rød
Smuldredejs blommepie
Smuldredejskage med blåbær, hindbær og æbler
Solbærkage
Spidskålssalat med granatæblevinaigrette
Spinatfrikadeller
Spinatlasagne
Spinatlasagne 25 pers
Spinatlasagne med champignon og oksekød
Spinatmuffins med feta og soltørret tomat
Spinatomelet
Sprød marengsbund med mascarponecreme og Frugt Brunoise
Steg med rucola-wok og trøffelrisotto
Sukkerærtesalat med feta og ristede græskarkerner
Sveskeblommekompot m. crunch
Svinekød i ketjapkokos
Søndagstærte med Frugt Brunoise
Thai krydderurteblanding - Inspiration
Thailandsk nudelsuppe med rejer
Tomatsalat med semi dried tomater
Torsk med tomat-tapanade og Brunoisesalat
Torsk på spinatbund
Tortillas med mexicansk kylling, majs og avocado
Tærte med Frugt Brunoise
Urtefyldt ribbenssteg & lun bønnesalat med porrer og oliven
Varm thaisalat med marineret flanksteak
Wrap med kylling og majssalsa
Ymerfromage med blåbær og hyldeblomst
Yoghurt med Frugt Brunoise og ahornsirup
Æblebåde med ristede havregryn
Ærte/porresuppe med rygeost og rugbrødscrostini
Ærtedip
Ærtepuré-suppe med Brunoise mix
Ærtesuppe med kalkun
Økologisk cremet peberfrugtsauce
Økologisk Focaccia brød
Økologisk syltet 3-farvet Peberfrugt mix - til burger og sandwich
Klik her for catering
Klik her for private
WEB2IT

Denne hjemmeside anvender cookies

For yderligere detaljer omkring disse og om hvordan du håndterer dine indstillinger, se vores Cookie Politik.

Jeg accepterer cookies