Så bli'r det ikke lettere!
gå til ardo.com

 

Ardo A/S producerer og markedsfører en bred vifte af dybfrosne grøntsager, frugt, bær og grønsagsbaserede retter, dels under Frigodan mærket og dels under private label.

 

Ardo A/S beskæftiger ca. 100 medarbejdere på selskabets to enheder i Danmark - fabrikken i Orehoved samt administration, salg og lager i Nyborg. Årsomsætningen i 2018/2019 er 462 mio. kr. Heraf går ca. 80% af salget hjemmemarkedet og de resterende 20% til eksport.

 

Ardo A/S er stiftet i 2000, og har en aktiekapital på 220 mio. kr. Selskabet ejes 100% af Ardo N.V., som indgår i Ardo Group, der er stiftet og ejet af den belgiske familie Haspeslagh. I 2014 fusionerede Ardo N.V. med Dujardin Foods, der ligesom Ardo producerer og forarbejder frosne grøntsager. Dujardin Foods er stiftet og drevet af en gren af Haspeslagh-familien, og de to nærtbeslægtede og komplementære virksomheder, som nu tilsammen beskæftiger ca. 4000 medarbejdere, drives videre under navnet Ardo Group. På globalt plan sælger Ardo 860.000 ton med en omsætning på 1 Mia EUR.

 

Ardo Group har 20 fabrikker i flere europæiske lande, bl.a. Danmark, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien, Belgien og Østrig. Hertil kommer yderligere 25 salgsselskaber. Dette gør Ardo Group til en af verdens absolut førende leverandør af frosne grøntsager, frugt, bær og krydderurter til detail, foodservice og industi.

Klik her for catering
Klik her for private
WEB2IT