Siden år 2000 har Frigodan brandet været en del af den belgiske familieejede koncern Ardo.

Ardo er en af verdens største producenter af frosne grøntsager, frugt, krydderurter, bær og grøntsagsbaseret produkter.

I Danmark sælger og udvikler Ardo A/S de kendte Frigodan produkter til detail, foodservice og industri.

På forkant

Som markedsleder og trendsetter er Ardo og brandet Frigodan frontløber og garant for spændende nyheder i alt indenfor grøntsager, frugt, bær og ikke mindst spændende grøntsagsbaserede produkter.

Vi forstår forbrugernes efterspørgsel på konventionelle og økologiske produkter af højeste kvalitet, og holder os løbende opdateret med madtrends fra hele verden. Det gør os i stand til at levere markedsorienterede løsninger til detailmarkedet og foodservice.

Vi stræber efter at være virksomheden som gør en forskel og skaber et bæredygtigt miljø for:

People
Planet
Product

People Planet Product

"Vi er passionerede omkring People, Planet & Product, og vi inspireres til at opnå optimal balance i alle tre elementer ..."

People

Vi er bevidste om, at alt hvad vi skaber, udføres af mennesker, og vi ser os selv som en virksomhed med et bredt socialt ansvar, der prioriterer vores medarbejdere, men også det samfund som vi er en del af.

Planet

Vi arbejder hårdt på at udvikle bæredygtige måder at dyrke vores afgrøder på, ved at have en holistisk tilgang, der tager hensyn til afgrødens behov, landmændenes aktiviteter samt de krav vores kunder stiller.

Product

Vi udvikler produkter der er autentiske, velsmagende, naturlige, attraktive, ernæringsrigtige og sunde, og som tager højde for markedsbehov hos vores partnere indenfor detail, foodservice og fødevareindustri.

Ardo's bæredygtige projekter

"Vi stræber efter at implementere disse tre bæredygtige projekter i alt hvad vi gør - fra jord til bord"

Minimum Impact - Maximum Output - Sustainable Agriculture

Ardo er proaktiv når det kommer til forskning og indførelse af mere bæredygtige produktionsmetoder i landbruget.

Food Safety & Hygiene IN Evolution

Ardo arbejder kontinuerligt med udvikling og indførelse af strategier der omhandler fødevaresikkerhed og hygiejne på alle Ardo's produktionsenheder.

Prevent, Uncover, Reduce & Eliminate foreign bodies

Med Pure gør Ardo alt hvad der er muligt for at forhindre fremmedlegemer i det færdige produkt - lige fra marken indtil produktet pakkes i poser.

Vi har en ambition

vi kalder den vores "Grønne Ambition"

Vi er fast besluttede på at være verdens førende indenfor bæredygtige plantebaserede frosne fødevarer, og vi erkender, at vi er nødt til at konfrontere morgendagens udfordringer allerede i dag.

Læs vores femte Corporate Responsibility Rapport som dækker hele Ardo med sine 21 produktions- og pakkeri enheder i ni europæiske lande og hovedkontor i Ardooie, Belgien samt alle enheder er helt eller delvist ejet af Ardo Holding.