Til 4 personer

Lam med rodfrugter, mandler og tranebær

Ingredienser:
750 g Frigodan Rustikke rodfrugter
2 lammeculotter
Olivenolie
1 helt hvidløg
2 spsk. salte mandler
2-3 timiankviste
Salt, peber
50 g soltørrede tranebær
Hakket persille

Tilbehør:
Kartofler eller groft brød.

Sådan gør du:

  1. Brun kødet på en pande og læg det i et ovnfast fad.
  2. Halvér hvidløget og læg det i fadet sammen med rodfrugter og mandler.
  3. Drys med hakket timian og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen (varmluft) ved 200 °C i 20-25 min.
  4. Tag lammeculotterne fra, og lad dem hvile. Kom tranebærrene hen over rodfrugterne, bland og bag endnu 10-15 min.
  5. Skær kødet i tynde skiver og servér med de halve hvidløg og bagte rodfrugter drysset med hakket persille.

Produkt der indgår i opskriften