Til 4 personer

Ærte/porresuppe med rygeost og rugbrødscrostini

Ingredienser:
100 g Frigodan Porrer i skiver
500 g Frigodan Fine ærter
1 skalotteløg
1 tsk. smør
1 liter hønsebouillon
1 bæger rygeost, 170 g lavet på sødmælk
Salt og peber
100 g groft halvfrossen rugbrød

Kørvel til pynt

Sådan gør du:

  1. Hak skalotteløget og sautér det i smør sammen med porrer i skiver, til det er mørt, men uden at det tager farve.
  2. Tilsæt bouillon og kog 10 min.
  3. Kom ærterne ved, kog op og blend suppen med rygeost.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Skær det halvfrosne rugbrød i meget tynde skiver og rist dem sprøde i ovnen ca. 5 min.
  6. Fordel suppen i suppeskåle, servér med rugbrødscrostini og kørvel på toppen.

Opskrifter med Frigodan Porre i skiver

Ribbenssteg og bønnesalat med porrer

Produkt der indgår i opskriften