LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
1 lille kalkunbryst ca. 500 g
1 liter hønsebouillon
1 stor dusk persille
Peberkorn
250 g skrællede kartofler
500 g Frigodan Fine ærter
2 dl fløde 9 %
1 bdt forårsløg
Salt og peber
Lunt ciabattabrød

Sådan gør du:

  1. Kog kalkunbrystet i hønsebouillon tilsat persille og peberkorn ca. 30 min. for svag varme.
  2. Si suppen og hold kalkunbrystet varmt.
  3. Skær kartoflerne i små stykker og kog dem møre i suppen.
  4. Tilsæt ærter, kog op og blend suppen, så ærterne er helt findelte.
  5. Kom suppen tilbage i gryden.
  6. Tilsæt fløde, snittede forårsløg og kalkunbryst skåret i mindre stykker.
  7. Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.
  8. Servér med lunt ciabattabrød.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID