Til 4 personer

Broccoli og kalkun i karrykokos

Ingredienser:
600 g Frigodan broccoli
500 g kalkun i strimler
1 fed knust hvidløg
2 tsk. friskrevet eller knust ingefær
2 tsk. karry
1-2 røde chilier i tynde strimler
1 ds. kokosmælk 400 ml
Saften fra 1 lime
Salt
1 bdt. frisk thai basilikum eller mynte

Tilbehør:
Ris eller nudler.

Sådan gør du:

  1. Svits kalkunstrimlerne i lidt af den faste kokosmælk (det lag der ligger øverst, når man åbner dåsen), tilsæt hvidløg, ingefær og karry.
  2. Kom chili samt resten af kokosmælken ved og kog et par min.
  3. Tilsæt broccoli og kog så de stadig har bid. Kom evt. lidt vand ved hvis der ønskes mere sauce.
  4. Smag til med limesaft, og salt og drys godt med thai basilikum eller mynte.

Server ris eller nudler til.

Andre opskrifter med Frigodan Broccoli

Broccolisalat med kylling og figner

Broccoligratin med basilikum

Broccolitærte med kartoffelbund

Broccoli med pasta, gorgonzola og skinke

Broccolisalat med pasta og sprød bacon

Produkt der indgår i opskriften