Portion til cirka 9 muffins

Hindbærmuffins med frosting

Ingredienser:
200 g Frigodan Hindbær
50 g smør
2 æg
150 g rørsukker
175 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Frosting
180 g flormelis
90 g smør
150 g flødeost naturel
Lidt rød frugtfarve

Da vores hindbær hverken er skyllet eller varmebehandlet, skal de koges i minimum 1 minut for brug. Læs mere om fødevaresikkerhed på Fødevarestyrelsens hjemmeside (fvst.dk).

Sådan gør du:

  1. Smelt smør og lad det køle af.
  2. Pisk æg og rørsukker luftigt og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med de frosne hindbær.
  4. Fyld 9 store muffin-forme ²/3 op og bag dem ca. 20 min ved 200 °C.
  5. Afkøl kagerne på en rist.
  6. Pisk smør og flødeost sammen.
  7. Tilsæt flormelis og lidt rød frugtfarve og pisk frostingen til den er tyk.
  8. Fyld frosting i en sprøjtepose og dekorer de afkølede muffins.

Andre opskrifter med Frigodan Økologiske hindbær

Parfait is med nødder og lun hindbærsauce

Produkt der indgår i opskriften