Vi øger andelen af økologi hvert år

Vi har en ambition om at være din foretrukne partner inden for friskfrosne grøntsager, krydderurter og frugt, og det gælder selvfølgelig også økologiske produkter.

Vi ønsker at udvikle et bæredygtigt og langsigtet samarbejde med både vores tilknyttede landmænd og ikke mindst vores kunder. Det er noget, vi er en forudsætning for den stabilitet, der er nødvendig for, at alle partner kan have tillid til at gennemføre bæredygtige investeringer i fremtiden.

Bæredygtighed er vital vores virksomhed, og vi arbejder hver dag på at dyrke og producere vores produkter i respekt for naturen og kommende generation. Efterspørgslen på økologi er i kraftig vækst. Det gælder også på dybfrosne grøntsager og bær, som efterspørges i vesteuropæiske lande - og i Danmark i særdeleshed.

Det betyder, at vi udover at arbejde med bæredygtighed på alle vores produkter, også specifikt øger arealerne til dyrkning af økologiske produkter markant år efter år. Denne stigning af økologiske arealer er noget, vi foretager både i Vesteuropa og i Danmark.

Vores økologiske grøntsager er produceret og opbevaret adskilt fra konventionelle produkter. Alle Ardo/Frigodans økologiske produkter er underlagt forskellige økologikontroller og audits, der sikrer, at vi altid overholder lovgivningen for økologi ikke blot i de enkelte lande - men i alle lande.