Til 10 personer

Chop Suey

Her er vores bud på en smagfuld og enkel Chop Suey – perfekt til det professionelle køkken og fyldt med farve, tekstur og varme asiatiske toner.

Chop Suey til 10 personer:
2 kg Chop Suey grøntsagsblanding (10003661)
200 g Asiatisk inspireret krydderurteblanding (10001353)
1,5 kg basmatiris
1 dl planteolie
5 dl grøntsagsbouillon
Sojasauce (efter smag og behag)
Sesamolie (efter smag og behag)
Svampesauce (efter smag og behag)
Majsstivelse til jævning
Sort sesam til topping

Sådan gør du:

  • Damp Chop Suey-grøntsagsblandingen kort, og lad den dryppe godt af.
  • Wok den asiatiske krydderurteblanding i olie ved høj varme.
  • Tilsæt Chop Suey-grøntsagsblandingen, og wok ved maksimal varme.
  • Tilsæt bouillon, sojasauce, sesamolie og svampesauce efter smag.
  • Bring retten i kog, og jævn med majsstivelse.
  • Tilbered basmatirisen efter anvisningen på posen.
  • Servér Chop Suey med ris, og pynt med sorte sesamfrø..

Velbekomme!