Til 10 personer

Broccolitærte med rødløg og himmelblå

Ingredienser:
400 g Frigodan Broccolibuketter (håndskårne, 20-40 mm) - optøede og afdryppede
250 g Ardo Rødløg i skiver
1 stk. 12” fuldkornswrap
6 æg
200 ml madlavningsfløde
10 g salt
150 g Høng Himmelblå

Sådan gør du:

  1. Løgene klargøres, halveres, skæres i 4 mm skiver og steges i ca. 1 minut i lidt olie.
  2. Broccoli vendes sammen med løgene.
  3. 1 springform på 24 cm smøres, og wrappen lægges i bunden, så den går 3 cm op over kanten hele vejen rundt.
  4. Æg piskes med madlavningsfløde, og salt tilsættes.
  5. Broccoli og rødløg fordeles i formen og osten smuldres henover.
  6. Æg og fløde hældes over, og tærten bages ved 160 ºC i ca. 45 min., til den er fast og gylden.