Til 25 personer

Grønkålsuppe med rodfrugter

Ingredienser:
1,8 kg skrællede kartofler i tern
1 kg skrællet persillerod i tern
1 kg Frigodan Gulerødder i skiver
6 store kviste timian
6 laurbærblade
9,5 l hønsebouillon
1,5 kg kyllinge-inderfilet i tern
1,5 kg Frigodan Hakket grønkål (i portioner)
1 l piskefløde
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kom kartofler, persillerod, timian, laurbær og hønsebouillon i en stor gryde og lad det koge i 10 min. for svag varme.
  2. Tilsæt gulerødder og kog yderligere 5 min.
  3. Kyllingeinderfilet, grønkål og fløde tilsættes, bringes i kog og koger i 5 min.
  4. Smag suppen til med salt og peber og servér den rygende varm med brød til.