Til 10 personer

Hvedekerner-/Quinoasalat med granatæblekerne

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner
300 g færdigkogt quinoa
400 g Frigodan Granatæblekerner
150 g Ardo Persille, bredbladet
1 rødløg skåret i små tern
1 dl solsikkeolie
Saft af 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. De frosne produkter tøs op.
  2. Alle ingredienser blandes sammen, salaten smages til med salt og peber og serveres straks.

Inspiration

Hvedekerner/Quinoa salat

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner
300 g Quinoa
400 g Frigodan Super sweet majs
150 g Ardo Bredbladet persille
150 g rødløg i tern
1 dl Solsikkeolie
Saft fra 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Optø de frosne produkter.
  2. Bland alle ingredienserne sammen.
  3. Smag salaten til med salt og peber.