Til 10 personer

Hvedekerner-/Quinoasalat med granatæblekerne

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner
300 g færdigkogt quinoa
400 g Frigodan Granatæblekerner
150 g Ardo Persille, bredbladet
1 rødløg skåret i små tern
1 dl solsikkeolie
Saft af 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. De frosne produkter tøs op.
  2. Alle ingredienser blandes sammen, salaten smages til med salt og peber og serveres straks.

Inspiration

Hvedekerner/Quinoa salat

Ingredienser:
400 g Frigodan Hvedekerner
300 g Quinoa
400 g Frigodan Super sweet majs
150 g Ardo Bredbladet persille
150 g rødløg i tern
1 dl Solsikkeolie
Saft fra 2 limefrugter
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Giv majsene et kort opkog og lad dem dryppe af
  2. Optø de frosne hvedekerner
  3. Tilbered quinoa efter anvisningen
  4. Bland alle ingredienserne sammen.
  5. Smag salaten til med salt og peber.
  6. Servér straks.