Til 25 personer

Spinatlasagne med bechamelsauce

Ingredienser:
3,5 kg hakket oksekød (max. 6 % fedt)
1 kg Frigodan Løg i tern
6 fed hakket hvidløg
6 spsk koncentreret tomatpuré
1,9 kg Frigodan Helbladet spinat
12 dl flåede hakkede tomater
Salt, peber
1,3 kg lasagneplader

Bechamelsauce:
3 ½ dl hvedemel
3 ½ l mini- eller letmælk
Salt, peber
Reven muskatnød
600 g reven ost

Sådan gør du:

  1. Brun oksekød, løg og hvidløg i en gryde.
  2. Tilsæt tomatpuré, frossen spinat og tomat, og lad det koge under omrøring, til væden er fordampet. Smag til med salt og peber.

Bechamelsauce:

  1. Pisk mel og mælk sammen, bring det i kog under omrøring og kog til saucen er jævn.
  2. Smag til med salt, peber og reven muskatnød.
  3. Læg lasagnepladerne lagvis med kødsauce og bechamelsauce.
  4. Drys med reven ost og gratinér retten 30 min. i ovnen ved 200 °C.

Servér med brød og salat.