Til 10 personer

Økologisk cremet peberfrugtsuppe med spinat og kylling

Ingredienser:
3 spsk. økologisk olivenolie
30 g Ardo Økologisk hvidløg i tern
120 g Ardo Økologiske løg
800 g Frigodan Økologisk 3-farvet peberfrugtmix i tern
30 g økologisk majsstivelse
1 ¼ l økologisk hønsebouillon
¾ liter økologisk fløde
½ økologisk citron
Salt og peber

Fyld:
Økologisk olie
600 g Ardo Økologisk spinat
600 g økologisk kyllingebryst skåret i tern
10 g Ardo Økologiske løg

Tip:
Peberfrugtsuppen kan jævnes mere, så den bliver til en sauce, der kan anvendes til pastaretter, fx sammen med ristet kylling. Saucen passer til alle typer kød og fisk.

Sådan gør du:

  1. Hvidløg svitses gyldent i olie.
  2. Løg og økologisk 3-farvet peberfrugtmix i tern tilsættes og sauteres i 8 min.
  3. Majsstivelsen røres ud i hønsebouillonen og tilsættes sammen med fløden, og gryden bringes i kog.
  4. Herefter skrues ned på lav varme, og suppen simrer i ca. 20-25 min. under omrøring, hvorefter den blendes og smages til med lidt saft af citron samt salt og peber.
  5. Spinaten optøs.
  6. En pande med olie varmes op ved høj varme, tern af kyllingebryst tilsættes og steges med i ca. 3 min. inden spinaten vendes i.
  7. Fyldet smages til med salt og peber og varmes godt op, inden det servers sammen med suppen.