Til 10 personer

Spinatburger med ramsløgspesto

Ingredienser:
10 Ardo Spinatburger med ost
10 burgerboller
200 g blandet salat

Syltede rødløg:
200 g Ardo Rødløg i skiver
50 g rørsukker
1 dl vand
5 spsk. æblecidereddike
2 stk. stjerneanis

Ramsløgspesto:
120 g Ardo Ramsløg
100 g Ardo Bredbladet persille
100 g cashewnødder
100 g parmesan
2 ½ dl rapsolie
Salt og peber

Sådan gør du:

Syltede rødløg:

  1. Kom alle ingredienserne til syltede rødløg i en gryde og bring dem i kog.
  2. Der skrues ned på halv varme. Lad det simre i ca. 5 minutter.
  3. Kom på et skoldet glas og opbevar køligt.
    Lav dem evt. dagen i forvejen.

Ramsløgspesto:

  1. Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Servér straks.

Spinatburger med ost:

  1. Tilbered spinatburger med ost og burgerboller efter anvisning på posen.
  2. Smør ramsløgspesto på over- og underbollen.
  3. Byg din burger færdig med syltede rødløg og blandet salat.