Til 10 personer

Stegt grøntsagsburger med smokey BBQ dip og rodfrugtfritter

Ingredienser:
10 stk. Grøntsagsburger med Quinoa
1500 g Frigodan Rodfrugtfritter

Smokey BBQ dip:
50 g Frigodan Semi Dried tomater
40 g syltede agurker
200 g mayonnaise
50 Ardo Smokey BBQ
2 ½ dl creme fraiche 18 %
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Grøntsagsburgerne tilberedes på en pande efter anvisning på emballagen.
  2. Rodfrugtfritterne lægges i ét lag på en bageplade og bages i 18-20 min. ved 200 ºC.
  3. Optøede semi dried tomater blendes med syltede agurker og mayonnaise med en stavblender.
  4. Det vendes sammen med Smokey BBQ og creme fraiche og smages til med salt og peber.
  5. Serveres straks sammen med grøntsagsburgere og rodfrugtfritter.