Rødbedeburger (vegansk) 1000 g

Ardo Rødbedeburger er rødbeder med bl.a. kidneybønner, bulgur og gulerødder vendt i en sprød rødbede crust. Ardo Rødbedeburger bringer ekstra farve til tallerknerne, og gør det nemt at lave veganske retter som fx en pariserbøf med kapers, peberrod, purløg og rødløg og er et godt alternativ til kød. Der er 10 stk. á 100 g i en pose med 1 kg.

Deklaration

Ingredienser: Grøntsager (rødbeder 17 %, kidneybønner 9 %, SOJABØNNER, gulerødder 5 %), vand, panering (rødbede 5 %, kartofler, gær), solsikkeolie, rasp (HVEDEMEL (GLUTEN), salt, gær), kogt BULGUR (GLUTEN) 5 %, kartoffelflager, HVEDEMEL (GLUTEN), peberrodsblanding (peberrod, eddike, solsikkeolie, vand), majsstivelse, SENNEP (vand, SENNEPSFRØ, eddike, sukker, salt, krydderier, aromastoffer), salt, tørrede grøntsager (løg, tomat, hvidløg), urter, koncentrat af citronsaft, hvidløgspulver. Indeholder SULFITTER.

Næringsindhold

100 g

Energi (kJ)878 (210 kcal)
Fedt9,7 g
- heraf mættede fedtsyrer1,2 g
Kulhydrater24 g
- heraf sukkerarter2,9 g
Kostfibre4,1 g
Protein4,5 g
Salt1,1 g

Opbevaring

Min: -30 grader C, max: -18 grader C.

Tilberedning

Tilberedning: OVN: Læg de frosne burger i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 18-20 min. (afhængig af ovnens ydeevne), eller til de er gyldne og sprøde. Vendes en gang undervejs. Pande: 3 spsk. vegetabilsk olie varmes på en pande. Burgerne kommes på panden og varmes ved middelstærk varme i 5-7 min. FRITURE: Frituresteg i 4 min. i olie, der er opvarmet til 175 grader C. Steg ikke for mange ad gangen.

Anvendelse

Ardo Rødbedeburger (vegansk) passer perfekt til burger eller som snack og er et godt alternativ til kød. Mangler du inspiration til spændende retter, så tag et kig rundt på siden.

Kollistørrelse1000
EAN kode pose:05411361138489
EAN kode karton:05411361138496
Mærke:ARDO
Varenr.:10001417