Til 4-6 personer

Ymerfromage med blåbær og hyldeblomst

6 blade husblas
5 dl ymer
½ stang vanilje
1 ½ dl koncentreret hyldeblomstdrik
2 dl piskefløde

300 g Frigodan Blåbær
½ dl koncentreret hyldeblomstdrik
½ stang vanilje

  1. Læg husblasen i blød 5 min. i koldt vand.
  2. Rør ymer, vaniljekorn og 1 ½ dl hyldeblomstdrik sammen.
  3. Smelt husblasen over vandbad og afkøl.
  4. Hæld den afkølede husblas i en tynd stråle i ymercremen, mens du rører nænsomt.
  5. Pisk fløden til flødeskum.
  6. Vend flødeskummet i cremen og fordel fromagen i glassene.
  7. Stil herefter fromagen i køleskabet i cirka 2 timer til den er stivnet.
  8. Vend de frosne blåbær i hyldeblomstdrik blandet med vaniljekorn.
  9. Fordel blåbærrene i glasset og servér straks.

Andre opskrifter med Frigodan Blåbær

Blåbær-cheesecake med mascarpone og vanilje

Produkt der indgår i opskriften