Til 4 personer

Balinesisk wokret med karrykylling

Ingredienser:
500 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
500 g kyllingefilet i tern
1-2 tsk rød thai karry
Olie
1 ds kokosmælk 400 ml
Fiskesauce
Citronsaft
Sukker

Tilbehør:
Kogte ris eller nudler.

Sådan gør du:

  1. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat thai karry samt lidt af den faste kokosmælk.
  2. Kom resten af kokosmælken ved og lad det simre i 3-4 min.
  3. Tilsæt Wokblandingen og kog i 3 min.
  4. Smag til med fiskesauce, citronsaft og en anelse sukker og servér med ris eller nudler.

Andre opskrifter med Wokblanding

Wokret med frisk koriander og ris

Wokret med oksekød i grøn karry

Balinesisk wokret med skinke

Wokret med svinekød i ketjapkokos

Balinesiske kødboller med ris

Varm thaisalat med marineret flanksteak