Til 4 personer

Balinesisk wokret med svinekød i ketjapkokos

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
400 g svinekød i tern
Olie til stegning
1 stort løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk finthakket frisk ingefær
3 spsk ketjap manis
2 tsk chili
1 ds kokosmælk
Salt

Sådan gør du:

  1. Svits svinekødet omhyggeligt ved kraftig varme i olie til det er brunet.
  2. Læg kødet til side og svits løg, hvidløg og ingefær i 5 min. under jævnlig omrøring.
  3. Tilsæt kød, ketjap manis, chili og kokosmælk og lad det simre i mindst 30 min.
  4. Smag til med salt.
  5. Lynsteg wokblandingen i 5 min., og servér sammen med kødretten samt nudler.

Andre opskrifter med Wokblanding

Wokret med frisk koriander og ris

Wokret med oksekød i grøn karry

Balinesisk wokret med skinke

Balinesisk wokret med karrykylling

Balinesiske kødboller med ris

Varm thaisalat med marineret flanksteak