Til 4 personer

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Ingredienser:
300 g Frigodan Fine ærter
300 g båndpasta
¼ l fløde 9 %
1 bdt. basilikum
1-2 tsk. majsstivelse
300 g store optøede thairejer med halevifte eller almindelige store rejer
100 g slikærter
Salt, peber
Reven skal fra en ubehandlet citron.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen som anvist i en stor gryde med letsaltet vand.
  2. Blend basilikum og fløde til det er grønt og findelt, brug evt. en stavblender, og rør majsstivelsen ud i fløden.
  3. Varm fløden op under omrøring, tilsæt rejerne og lad det simre et par minutter.
  4. Kom ærter samt slikærter ved og kog endnu et par minutter, så grøntsagerne stadig har bid.
  5. Smag til med salt, peber og reven citronskal og bland med pasta.
  6. Server straks med lunt brød.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Suppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Produkt der indgår i opskriften