LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
500 g Frigodan Fine ærter
4 skinke- eller kalkunschnitzler
4 store duske basilikum
4 skiver parmaskinke
2 dl tør hvidvin
3 spsk. smør
1 bdt. basilikum
50 g frisk høvlet parmesan
Salt og peber

Tilbehør:
Lunt ciabattabrød eller pasta.

Pynt:
Basilikumblade.

Sådan gør du:

  1. Læg en basilikumdusk på hver schnitzel, læg skinken oven på og fæstn med kødnåle.
  2. Steg schnitzlerne 2 min. på hver side, hæld hvidvin over og kog 2-3 min. afhængig af schnitzlernes tykkelse.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Damp ærterne et par minutter i smør til de er gennemvarme.
  5. Bland dem med grofthakket basilikum, revet eller høvlet parmesan og smag til med salt og peber.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID