Til 10 personer

Karrysuppe med hvedekerner og rejer

Ingredienser:
100 g Frigodan Løg i tern
10 g karry
2 spsk. olie
150 g Frigodan Champignon i skiver
200 g Frigodan Grillet peberfrugt i tern
300 g flåede hakkede tomater
1 liter hønsebouillon
4 spsk. Ardo Hvidløg (finthakket)
400 ml kokosmælk
Salt og hvid peber
425 g Frigodan Hvedekerner, forkogte (optøede)
350 g rejer, optøede
Lidt Maizena jævner

Sådan gør du:

  1. Løg og karry svitses i olien, og champignon og peberfrugt tilsættes og svitses med.
  2. Flåede tomater, hønsebouillon og hvidløg tilsættes, og det hele koges samme. Jævnes med lidt Maizena jævner og smages til med kokosmælk, salt og peber.
  3. Herefter tilsættes hvedekernerne, og suppen varmes igennem.
  4. Den varme suppe hældes over de optøede rejer lige inden servering.