10 personer

Pastasalat på den grønne side

Ingredienser:
1 kg Ardo Pasta skruer
500 g Frigodan Fine ærter
500 g slikærter
6 forårsløg

Dressing:
6 dl creme fraiche 18 %
2 ½ spsk. Ardo Hvidløg (finthakket)
2 ½ spsk. Ardo Basilikum
Chili efter smag
Saften af 1 citron
Salt og peber

Pynt:
2 avocadoer
Lidt ristede peanuts
Evt. friske korianderblade

Sådan gør du:

  1. Pastaen tøs op og kommes i en skål sammen med de optøede, afdryppede ærter og slikærter samt de fintsnittede forårsløg.
  2. Creme fraiche røres sammen med hvidløg i tern, basilikum og finthakket chili.
  3. Smages til med citronsaft, salt og peber.
  4. Dressingen vendes sammen med ærter og pasta og pyntes med avocado, peanuts og korianderblade.
  5. Pastaen vendes tidligst med dressingen 2 timer før brug.