Til 10 personer

Cremet suppe af grillede peberfrugter

Ingredienser:
1,5 kg Grillet peberfrugt i tern
800 g Frigodan Løg i tern
120 g Ardo Hvidløg (finthakket)
1-2 rød chili
800 g hakkede tomater fra dåse
5 spsk. paprika
2 ½ spsk. karry
2 ½ liter hønsebouillon
6 dl piskefløde
Saften af 1 citron
Salt, peber og lidt sukker

Tip:
Suppen kan evt. pyntes med grillet peberfrugt i tern og serveres med lidt creme fraiche.

Sådan gør du:

  1. Kernerne fjernes fra chilierne og alle ingredienser på nær citronsaft, salt, peber og sukker hældes i en gryde og bringes i kog.
  2. Suppen står herefter og simrer i ca. 50-55 min.
  3. Blendes godt og smages til med citronsaft, salt, peber og sukker.