Til 10 personer

Kyllingeroulade med spinat og bacon

Ingredienser:
600 g Frigodan Helbladet spinat, optøet og drænet for væde
1 kg rå kyllingebryst
1 kg bacon i skiver
400 g pikant flødeost

Sådan gør du:

  1. Kyllingebrysterne bankes helt flade.
  2. Et stykke bagepapir lægges på en bageplade, og et stykke film lægges på ca. halvdelen af bagepapiret på langs.
  3. Bacon lægges på, så det lige præcis overlapper hinanden og er helt ud til kanten af filmen.
  4. De helt flade stykker kyllingebryst fordeles ud over hele stykket med bacon. (Kan også laves som 2 mindre roulader, så er de nemmere at rulle pæne).
  5. Pikantost smøres ud over kyllingebrysterne, og spinaten fordeles ud over pikantosten.
  6. Det er vigtigt, at spinaten er presset helt fri for væde.
  7. Rouladen rulles sammen med filmen, som til sidst er lige til at trække af, så rouladen ligger på bagepapiret.
  8. Rouladen bages i ovnen ved 150 ºC i ca. 40 min.
  9. Når rouladen er taget ud, må den gerne stå og trække ca. 20 min., inden den flyttes og skæres ud.
  10. Serveres lun med salat, eller kold i tynde skiver på bruschetta.