Til 10 personer

Kyllingeroulade med spinat og rød pesto

Ingredienser:
1 kg hakket kyllingekød
2 spsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. paprika
150 g Frigodan Løg i tern
100 g havregryn
3 æg
2 ½ dl vand

Fyld:

300 g Frigodan Helbladet spinat, optøet og vredet fri for væde
150 g rød pesto

Sådan gør du:

  1. Hakket kylling røres med salt, peber og paprika, og resten af ingredienserne kommes i, og farsen røres til en passende konsistens.
  2. Farsen fordeles i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og herefter smøres pestoen ud på langs af farsen, og spinaten fordeles ud over i et ikke for tykt lag og ikke helt ud til kanten.
  3. Farsen rulles til en roulade, en dejskraber kan evt. bruges, hvis farsen klæber til papiret.
  4. Bages i ovn ca. 45 min., til kernetemperaturen er 75 ºC.
  5. Serveres fx med stegte kartofler, tomatsauce og en lækker grøn salat.