Til 25 personer

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Ingredienser:
900 g Ardo Pasta skruer
3 kg kyllingefilet
Hønsebouillon
3 kg Frigodan Super sweet majs
3 dl citronsaft
3 dl olivenolie
Reven skal fra 6 ubehandlede citroner
8 tsk. Ardo Hvidløg (finthakket)
Salt, peber
6 spsk. Ardo Purløg
6 spsk. Ardo Basilikum
1,5 kg salatost i tern

Tilbehør:
Brød

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen som anvist på pakken og skyl godt i koldt vand når pastaen er kogt.
  2. Kog kyllingefileterne i 12 min. i hønsebouillon, afkøl og pluk kødet i mindre stykker.
  3. Læg majsene til optøning, giv dem et hurtigt opkog og skyl godt i koldt vand.
  4. Pisk citronsaft, olivenolie, citronskal og knust hvidløg sammen og smag marinaden til med salt og peber.
  5. Bland pasta, kylling, majs, krydderurter og salatost med marinaden, lad salaten trække lidt og servér med brød.