Til 20 personer

Spinatfrikadeller af kyllingefars

Ingredienser:
1 kg Ardo Helbladet spinat
2 kg hakket kyllingefars
Salt og peber
5 æg
300 g mel
1 liter mælk
Evt. revet løg
Olie til stegning
4,5 kg Frigodan Rustikke rodfrugter

Sådan gør du:

  1. Spinaten tøs op og trykkes godt fri for væden, som hældes fra, og spinaten hakkes herefter groft.
  2. Spinaten kommes på en pande med lidt fedtstof og sauteres i et par minutter, hvorefter den køles af.
  3. Hvis der skulle være mere væde, hældes det fra.
  4. Spinaten kommes i en skål sammen med kyllingefars, som er rørt af salt, peber, æg, mel, mælk og evt. løg.
  5. Det hele røres sammen til en fars.
  6. Frikadellerne brunes og steges på pande ved moderat varme.
  7. Kan serveres til al slags tilbehør, f.eks. rustikke rodfrugter.