Opskriften passer til 20 skiver

Spinatroulade med røget laks

Ingredienser:
250 g Frigodan Helbladet spinat, optøet og vredet godt fri for væde
4 æggeblommer
1½ dl piskefløde
½ tsk. salt
1 knsp. stødt hvid peber
4 æggehvider
200 g Pikant ost
400 g røget laks i skiver

Sådan gør du:

  1. Æggeblommerne røres sammen med fløde, salt og peber.
  2. Spinaten blandes i.
  3. Æggehviderne piskes stive og blandes i.
  4. Blandingen smøres ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages ved 200 ºC i 12 min.
  5. Når den er afkølet smøres pikantost ud over, lakseskiverne lægges på, og det rulles sammen på den lange led til en roulade.
  6. Pakkes ind og lægges på køl i 2-3 timer, inden den skæres i skiver.
  7. Kan evt. serveres med en dressing af creme fraiche blandet Ardo Krydderurter efter smag.