Til 20 personer

Torsk med tomat-tapanade og brunoisesalat

Ingredienser:
1,6 kg Ardo Brunoise mix
250 g Frigodan Semi dried tomater
Ardo Hvidløg (finthakket), efter behag
100 g Ardo Basilikum
1,6 kg Ardo Ris (hvide)
Rapsolie
1 dl hvidvinseddike
200 g Dijon sennep, grovkornet
200 g grønne oliven
200 g kapers
Olivenolie
3,6 kg torsk
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Brunoise mix varmes til en kernetemperatur på 75 °C, afkøles og vendes med en grov sennepsdressing lavet af rapsolie, salt, peber, hvidvinseddike og grovkornet sennep.

Tomat-tapanade:

  1. Optø de semi dried tomater.
  2. Blend tomater, hvidløg i tern, grønne oliven, kapers, olivenolie, basilikum, salt og peber.
  3. Konsistensen justeres med olivenolien.
  4. Salt og peber drysses på torsken, som er skåret i lige store stykker, og der smøres et lille lag af tomat-tapanaden på torsken.
  5. Torskestykkerne sættes midt i ovnen ved 180 °C til fisken er fast i kødet. Tiden kan variere alt efter størrelse på fisken.
  6. Serveres med ris og brunoise salaten.