Til 10 personer

"Deluxe" Beet burger

Ingredienser:
10 eller 20 Ardo Rødbedeburgere, vegansk
10 burgerboller
50 g Ardo Skalotteløg
20 g Ardo Purløg
20 g Ardo Bredbladet persille
1,2 kg Ardo 3-farvet rodfrugtfritter, glutenfri
125 g Baby salatblade
3 gule tomater
3 spsk mayonnaise
Cajun krydderurter efter smag

Sådan gør du:

  1. Bland mayonnaise med skalotteløg, purløg, persille og cajun krydderurter.
  2. Læg de frosne burgere i et enkelt lag på en bageplade med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 18-20 min. (afhængig af ovnens ydeevne), eller til de er gyldne og sprøde. Vendes en gang undervejs. Tilberedning på pande: 3 spsk. vegetabilsk olie varmes på en pande. Burgerne kommes på panden og varmes ved middelstærk varme i 5-7 min. Tilberedning i friture: Frituresteg i 4 min. i olie, der er opvarmet til 175 °C. Steg ikke for mange ad gangen.
  3. Lun burgerbollerne.
  4. Skær tomaterne i tykke skiver. Vask og tør babysalaten.
  5. Læg de frosne 3-farvet rodfrugtfritter på en bageplade med bagepapir, det er vigtigt at de ligger i ét lag. Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 °C i 16-18 min. (afhængig af ovnens ydeevne), eller til de er sprøde. Frituregryde: Frituresteg frosne 3-farvet Rodfrugtfritter 3-4 min. i olie, der er opvarmet til 175 °C. Steg ikke for mange rodfrugtfritter ad gangen.
  6. Byg din burger og servér den straks med 3-farvet rodfrugtfritter.