10 stk. vegansk smørrebrød

med Grøntsagsburger med quinoa

Ingredienser:
10 stk. Ardo Grøntsagsburger med quinoa
10 skiver rugbrød
1-2 gulerødder skåret i tynde strimler
2 appelsiner skåret i filet stykker
Ærtespirer eller anden krydderurt

Gulerodspesto:.
200 g Frigodan Gulerødder i strimler 
200 g Frigodan Semidried tomater
25 g Ardo Hvidløg i tern
50 g Ardo Skalotteløg
10 g Ardo Chili i tern, rød
30 g appelsinsaft
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:

  • Kog gulerødder i strimler i 2 minutter og køl ned.
  • Alle ingredienser til gulerodspesto blendes og smages til med salt og peber.
  • Tilbered grøntsagsburger med quinoa efter anvisning på posen, herefter afkøles de.
  • Smør et lag gulerodspesto på hvert stykke rugbrød. Kom grøntsagsburger med quinoa ovenpå. Pynt med appelsin filet stykker, gulerodsstrimler og ærtespirer.