Til 4 personer

Skovbærmarengs med skovbærfløde

300 g Frigodan Skovbær
1 lagkagebund
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
2 æggehvider
100 g sukker
1 tsk. eddike
25 g hasselnøddeflager

  1. Udstik lagkagebunden, så den passer ned i fire ovnfaste skåle, eller et lille ovnfast fad.
  2. Bland di frosne bær med sukker og majsstivelse og fordel dem i skålene.
  3. Pisk æggehviderne stive, drys sukkeret i lidt ad gangen og pisk til marengsen er sej.
  4. Tilsæt eddike og pisk godt sammen.
  5. Fordel marengsen oven på bærrene og drys med hasselnøddeflager.
  6. Bag bærrene ved 150 °C i ca. 30 min. og server evt. med lidt vaniljeis eller flødeskum.

Andre opskrifter med Frigodan Skovbær

Skovbærkage med kokos og evt. lidt creme fraiche

Skovbærmarengs med skovbærfløde

Skovbærmuffins med hvid chokolade

Produkt der indgår i opskriften