LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
½ kg skinke i tynde strimler
½ dl ketjap manis (sød sojasauce)
½ dl mørk sesamolie
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. sambal oelek (knust chili)
1 fed knust hvidløg
Olie
Salt

Tilbehør:
Ris eller nudler samt sød chilisauce.

Sådan gør du:

  1. Rør sojasauce, sesamolie, spidskommen, chilisauce og hvidløg sammen, og læg kødet i marinaden.
  2. Lad det trække mindst 30 min. i køleskab, gerne natten over.
  3. Hæld marinaden fra, og lad kødet dryppe godt af. Gem marinaden til senere.
  4. Lynsteg kødet lidt ad gangen ved kraftig varme i ca. 3 min., læg til side og steg resten.
  5. Hold kødet varmt.
  6. Lynsteg wokblandingen ca. 5 min.
  7. Kom kødet ved, tilsæt marinade, kog op og smag til med salt og ketjap manis.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID