LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
4 dl jasminris
500 g hakket kylling
1 tsk. knust ingefær
1 fed knust hvidløg
1 spsk. teriyaki (japansk sojasauce)
2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Olie til stegning
¼ dl teriyaki
1 tsk. knust ingefær
1 dl sød chilisauce

Sådan gør du:

  1. Kog jasminrisene som anvist på emballagen.
  2. Rør hakket kylling, ingefær, hvidløg, teriyaki, hvedemel, salt og peber sammen til en fars og form farsen til små kødboller.
  3. Brun kødbollerne i olie ved kraftig varme ca. 3 min., ryst panden, så de forbliver runde.
  4. Læg kødbollerne til side.
  5. Lynsteg Wokblandingen 3-4 min. ved god varme.
  6. Tilsæt kødboller, teriyaki, ingefær og sød chilisacue og kog kraftigt 1-2 min. Smag til og servér med risene.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID