LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
200 g Frigodan Super sweet majs (optøede)
2 skalotteløg
1 rød peberfrugt
1-2 røde chilier uden kerner
2 tsk. sukker
2 spsk. rødvinseddike
Lidt vegetabilsk olie
200-250 g bresoala (italiensk lufttørret oksekød)

Pynt:
Rucola og flager af frisk parmesan og servér med brød.

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Hak skalotteløgene, skær peberfrugt i små tern og hak chili fint.
  2. Sautér grøntsagerne 5 min. i lidt olie.
  3. Tilsæt sukker samt eddike og kog til væden er fordampet.
  4. Bland med majs.
  5. Anret kødet på tallerkenerne og fordel relishen ovenpå.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID