Ca. 350-400 g dip

Majsdip til nachos med fx kylling

Ingredienser:
120 g Frigodan Super sweet majs
Saften fra ½ lime
1 fed presset hvidløg
2 avokadoer
½ fintsnittet chili
50 g creme fraiche 18 %
Salt og peber

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Skær kødet fra avokadoerne i tern og mos det groft med en gaffel.
  2. Optø majsene og sigt evt. overskydende væde fra.
  3. Bland majs, limesaft, hvidløg, chili og creme fraiche sammen med de mosede avokadoer og rør rundt, til det hele er jævnt fordelt.
  4. Smag herefter til med salt og peber.

Servér f.eks. dippen til nachos med kylling.

Opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Bresaola med majs-peberrelish

Mexicansk kyllingesalat med tortillachips

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Salat med grillet laks og majs

Tortillas med kylling, majs og avocado

Wrap med kylling og majssalsa

Salat med majschips, bønner og steak

Produkt der indgår i opskriften