Til 4 personer

Fyldt skinkemignon med spinat og svampe

Ingredienser:
200 g Frigodan Helbladet spinat
1 skinkemignon ca. 450 g eller 2 små
25 g tørrede svampe, gerne Karl Johan
Smør
100 g ricotta eller mascarpone
salt, peber
4 skiver lufttørret skinke f.eks. parmaskinke

250 g Frigodan Helbladet spinat
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber.

Tilbehør:
Pasta, kartofler eller brød.

Sådan gør du:

  1. Skær en lomme i kødet.
  2. Læg svampene i blød som anvist, afdryp og svits i smør.
  3. Tilsæt spinat og svits 4-5 min. til væden er helt fordampet.
  4. Krydr med salt og peber og bland med ricotta eller mascarpone.
  5. Fyld skinkemignonen med spinatblandingen og pak den ind i parmaskinke.
  6. Læg kødet i et smurt ovnfast fad og steg det i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min. Bring spinat og fløde i kog.
  7. Kog et par minutter og smag stuvningen til med salt og peber.
  8. Skær kødet i skiver og anret på en bund af spinatstuvning.

Opskrifter med Frigodan Helbladet spinat

Laks og spinat i safransky

Pasta med spinat og gorgonzola

Risotto med spinat, ærter og "chips"

Spinatlasagne med hvidløg og muskatnød

Spinatmuffins med salatost og tomat

Risotto med spinat og ærter