Til 4 personer

Spinatlasagne med hvidløg og muskatnød

Ingredienser:
300 g Frigodan Helbladet spinat
400 g hakket oksekød (max. 6 % fedt)
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. koncentreret tomatpuré
2 dl flåede, hakkede tomater
Salt og peber
200 g lasagneplader

Sauce:
½ dl hvedemel
5 dl mini- eller letmælk
Salt og peber
Reven muskatnød
100 g reven ost

Tip!
Server med brød og salat.

Sådan gør du:

  1. Brun oksekød, løg og hvidløg i en gryde.
  2. Tilsæt tomatpuré, frossen spinat og tomat og lad det koge under omrøring til væden er fordampet.
  3. Smag til med salt og peber.

Sauce:

  1. Pisk mel og mælk sammen, bring det i kog under omrøring og kog til saucen er jævn.
  2. Smag til med salt, peber og reven muskatnød.
  3. Læg lasagnepladerne lagvis med kødsauce og bechamelsauce.
  4. Drys med reven ost og gratinér retten 30 min. i ovnen ved 200 °C.

Opskrifter med Frigodan Helbladet spinat

Skinkemignon med spinat og svampe

Laks og spinat i safransky

Pasta med spinat og gorgonzola

Risotto med spinat, ærter og "chips"

Spinatmuffins med salatost og tomat

Risotto med spinat og ærter