12 stk. muffins

Spinatmuffins med salatost og soltørrede tomater

Ingredienser:
300 g Frigodan Helbladet spinat
400 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
50 g soltørrede tomater
150 g salatost i tern
3 ½ dl yoghurt naturel
1 æg str. L eller XL
100 g smeltet smør

Sådan gør du:

  1. Sæt spinaten til optøning og pres efterfølgende væden fra.
  2. Bland spinat, hvedemel, bagepulver og soltørrede tomater i en foodprocessor.
  3. Kom smuldret salatost, yoghurt, æg og smeltet smør ved og rør dejen sammen.
  4. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og bag dem ved 175 °C i 20-25 min. (varmluftovn).

Server dem lune til salat, suppe eller som tilbehør til aftensmaden.

Opskrifter med Frigodan Helbladet spinat

Skinkemignon med spinat og svampe

Laks og spinat i safransky

Pasta med spinat og gorgonzola

Risotto med spinat, ærter og "chips"

Spinatlasagne med hvidløg og muskatnød

Risotto med spinat og ærter