Til 25 personer

Marinerede bønner med hvidløg og salatost i tern

Ingredienser:
God olivenolie til stegning
4 kg Frigodan Meget fine haricots verts
5 spsk. Ardo Hvidløg i tern
Salt
625 g salatost i tern
300 g pinjekerner
Frisk, hakket persille

Tip:
Pinjekerne kan erstattes af ristede sesamfrø eller græskarkerner.

Sådan gør du:

  1. Varm olien på panden og svits hvidløgstern til de begynder at tage farve.
  2. Hæld så de frosne bønner på panden og drys med salt.
  3. Vend forsigtigt bønnerne på panden indtil de er gennemvarme og møre - dog ikke bløde.
  4. Læg bønnerne i en skål eller på et fad.
  5. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og lad dem køle af.
  6. Fordel salatost i tern og pinjekernerne på bønnerne og drys med persille lige før servering.