Så bli'r det ikke lettere!
Se historien om en ært...

 

 

Iskolde facts - Vitaminer hældt på pose

Dybfrysning af grøntsager, frugt og bær er en meget anvendt opbevaringsmetode. Frysningen konserverer råvaren, bevarer mest mulig smag og kvalitet, og forsinker nedbrydningen af dens næringsværdi og vitaminindhold. 

 

 

Fra høst til frost på under 3 timer

Frigodan’s danske ærter indfryses max. 3 timer efter høsten på marken, og derved bremser vi tabet af vigtige vitaminer. Først efter 9 måneders opbevaring på frost vil indholdet af C-vitaminer i ærterne være reduceret med ca. 5%.


Danske Konventionelle Ærter:

Danske ærter klassificeres i følgende kategorier:

 

Ekstrafine ærter: Ærterne er i størrelsen mindre end 7,5 mm i diameter, Kvalitet (KV) I

 

Fine ærter: Ærterne er i størrelsen mindre end 8,5 mm i diameter, Kvalitet (KV) I

 

Mellemfine ærter: Ærterne er i størrelsen 8,5 mm - 10,2 mm i diameter, Kvalitet (KV) I eller Kvalitet (KV) II

 

Kvalitet (KV) I og Kvalitet (KV) II angiver hvor hårde ærterne er.


 

Klik her for catering
Klik her for private
WEB2IT

Denne hjemmeside anvender cookies

For yderligere detaljer omkring disse og om hvordan du håndterer dine indstillinger, se vores Cookie Politik.

Jeg accepterer cookies