LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
150 g Frigodan Helbladet spinat
1 skalotteløg
25 g smør
¼ liter risottoris
1 knsp. safran
1 ½ dl tør hvidvin
Ca. 6 dl hønsebouillon
150 g slikærter
Salt, peber
50 g frisk revet parmesan

Velegnet som forret eller som tilbehør til f.eks. kyllingefilet.

Sådan gør du:

  1. Sautér finthakket skalotteløg i smør, uden at det tager farve.
  2. Tilsæt ris samt safran og varm godt igennem.
  3. Kom Hvidvin ved og kog ind til det halve.
  4. Tilsæt hønsebouillon lidt ad gangen, og lad risottoen koge for svag varme under omrøring, til risene er kogte, ca. 20 min.
  5. Kom Frigodan Helbladet spinat samt sukkerærter ved og varm risottoen godt igennem, så sukkerærterne stadig har bid.
  6. Bred revet parmesan ud på en bageplade og gratinér i ovnen, til osten er smeltet og gylden.
  7. Afkøl osten og bræk den i lidt mindre flager og servér risottoen med sprøde ostechips på toppen.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID