Til 4 personer

Salat med grillet laks og majs

Ingredienser:
300 g Frigodan Super sweet majs
4 laksefileter eller laksesteaks
Limesaft
Salt og peber
2 røde chilier
1 bdt. basilikum
1 bdt. mynte
1 bdt. citronmelisse
¼ dl limesaft
¼ dl olivenolie
1 tsk. fiskesauce

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Krydr laksefileterne med limesaft, salt og peber og steg eller grill dem 4-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
  2. Giv majsene et kort opkog i letsaltet vand med et nip sukker og skyl straks i koldt vand.
  3. Skær chilierne i meget tynde strimler.
  4. Bræk laksen i mindre stykker og bland med majs, chili og de plukkede krydderurter.
  5. Pisk limesaft, olivenolie og fiskesauce sammen og hæld dressingen over salaten. Server straks.

Tilbehør:
Brød.

Opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Bresaola med majs-peberrelish

Mexicansk kyllingesalat med tortillachips

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Tortillas med kylling, majs og avocado

Wrap med kylling og majssalsa

Majsdip til nachos med fx kylling

Salat med majschips, bønner og steak

Produkt der indgår i opskriften